ACTUALITATE 24 august 2020

(Update) Circulație îngreunată pe DN10, la Sita Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 5978 vizualizări

UPDATE! Se circulă normal pe DN10. 

Știrea inițială: Circulația este îngreunată pe DN10, la km 107+100, pe raza comunei Sita Buzăului. Mai multe lăzi cu sticle s-au răsturnat, dintr-un camion, pe carosabil. Se circulă alternativ, pe o bandă.

Azi în jurul orelor 10 pe DN 10 în localitatea Sita Buzăului un autocamion care circula pe relația Buzău-Brașov într-o succesiune de curbe, a pierdut o cantitate din încărcătura transportată constând într-un număr de lăzi de bere acestea răsturnându-se pe partea carosabilă în dreapta sensului de mers. În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime, însă circulația a fost îngreunată. 

În continuare se efectuează operațiuni de degajare a părții carosabile, pe sectorul de drum în cauza se circulă pe un sens de mers. Se estimează că traficul va fi reluat în condiții normale în aproximativ 30 de minute.

Din primele verificări evenimentul rutier a avut loc din cauza faptului că încărcătura autocamionului nu ar fi fost asigurată corespunzător. 

Conducătorul autocamionului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a transmis, luni, în jurul orei 13:50, într-o informare de presă, IPJ Covasna. 

Sursă foto: DRDP Brașov.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.