ACTUALITATE 8 octombrie 2017

ULTIMĂ ORĂ: Autoutilitară răsturnată și incendiu la o casă părăsită

de Iulia Drăghici - Taraș | 4267 vizualizări

Pompierii covăsneni au fost solicitați duminică după-masă pentru două situații de urgență

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, se pare că la Belin Vale nu a fost vorba despre o casă părăsită, ci de una nefinalizată, aflată în construcție. 

„La Belin Vale a fost vorba despre o casă în construcție, nefinalizată. Au ars aproximativ 150 de metri pătrați de acoperiș din tablă și pe interior parte din pereți. Cauza probabilă o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

La Crasna cei doi bărbați au fost salvați de pompieri. Deși au reușit să iasă din mașină, au rămas pe plafonul acesteia până la sosirea echipajelor de salvare.  

„Cei doi bărbați s-au auto-evacuat din mașină și au așteptat pe plafonul mașinii până au ajuns echipajele de la Pichetul de la Întorsura Buzăului și i-au scos afară, cu ajutorul unor cordițe și a vestelor de salvare”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, care a mai precizat că ulterior a fost scoasă și autoutilitara.

Știre inițială: Pompierii de la ISU Covasna intervin în aceste momente (duminică, 8 octombrie, în jurul orei 17:00) în două situații de urgență de pe raza județului, în localitățile Belin Vale și Crasna.

În cazul localității Belin Vale, pompierii au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă părăsită. 

În ceea ce privește cazul din satul Crasna, aparținător comunei Sita Buzăului, o autoutilitară s-a răsturnat pe DN10, în afara părții carosabile într-un râu. Cele două persoane care s-au aflat în mașină s-au auto-evacuat și s-au salvat. Un echipaj al pompierilor se află acolo în aceste momente și încearcă să scoată mașina din apă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.