ACTUALITATE 26 august 2020

(Update) ULTIMĂ ORĂ! Amenințare cu bombă la Primăria Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2859 vizualizări

UPDATE3: Oamenii legii au stabilit că pachetul nu reprezenta nici o amenințare și că apelul a fost fals. A fost identificată și persoana care a lăsat pachetul. 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că apelul a fost  fals iar pachetul nu prezenta o amenințare. Forțele participante s-au retras circulația desfășurându-se în condiții normale. În urma cercetărilor polițiștii au identificat persoana care a lăsat pachetul respectiv și a efectuat apelul 112 , un bărbat de 31 de ani, urmând ca față de acesta să se ia măsurile legale”, a transmis IPJ Covasna. 

UPDATE2: Circulația s-a reluat în zona centrală a orașului. 

UPDATE: Polițiștii solicită pietonilor și conducătorilor de vehicule să evite zona. 

„La data de 26.08.2020 în jurul orelor 12, polițiștii covăsneni au fost sesizați despre faptul că în incinta Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe există un pachet suspect. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe și din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale s-au deplasat de urgență la fața locului și au izolat zona. Clădirea primăriei a fost evaluată, traficul în zonă este blocat, circulația fiind deviată pe o rută alternativă.

În continuare polițiștii împreună cu reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu sunt la fața locului și efectuează cercetări privind amenințarea în cauză. 

Solicităm pietonilor și conducătorilor de vehicule să evite zona”, informează IPJ Covasna. 

 

 

Știrea inițială: Angajații Primăriei Sfântu Gheorghe au fost evacuați miercuri la prânz din sediul instituției, după ce a fost descoperit un pachet suspect, adus de un cetățean într-unul dintre birourile instituției, informează surse de la fața locului. 

Reprezentanții Primăriei au confirmat faptul că un bărbat ar fi intrat cu o valiză neagră în sediul instituției și le-ar fi spus angajaților că în ea se află o bombă.

La fața locului intervin pirotehniștii, iar jandarmii și polițiștii au izolat zona.

Urmează să se stabilească dacă este vorba sau nu despre o alarmă falsă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.