ACTUALITATE 4 iulie 2018

ULTIMĂ ORĂ! Accident la ieșirea în Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2085 vizualizări

O persoană a fost rănită și a ajuns la spital

Două mașini au fost implicate miercuri, în jurul orei 11:00, într-un accident rutier pe strada Păiuș David, la ieșirea din Sfântu Gheorghe spre Brașov. Evenimentul s-a produs, potrivit polițiștilor, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță. O persoană a fost rănită și a ajuns la spital.

„Din primele cercetări, se pare că nepăstrarea unei distanțe corespunzătoare ar fi fost cauza producerii accidentului. Au fost implicate două autoturisme care circulau în aceeași direcție, la ieșirea din Sfântu Gheorghe, către Brașov. Unul dintre autoturisme era oprit și semnaliza pentru efectuarea virajului la stânga, iar cel din spatele său nu a mai reușit să frâneze și l-a lovit. O persoană este, la prima vedere, se pare că rănită ușor și a fost transportată la spital. Este vorba despre o femeie. Traficul în zonă a fost afectat pentru circa 15 minute pentru efectuarea cercetărilor. În momentul de față se circulă normal pe ambele sensuri”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

Se continuă cercetările pentru a se stabili toate împrejurările producerii accidentului.

„Le recomandăm șoferilor să conducă cu prudență, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule pentru a putea opri în caz de nevoie, în condiții de siguranță”, mai informează reprezentantul poliției covăsnene.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.