ACTUALITATE 16 martie 2018

Ucis de partenerul de pahar și abandonat în scara blocului

de Iulia Drăghici - Taraș | 3328 vizualizări

Evenimentul a avut loc joi într-un bloc din Sfântu Gheorghe

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, au dispus la data de 16.03.2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Molnar Csaba sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte prev. de art.195 C.pen.

La data de 16 martie 2018, faţă de inculpatul aflat în stare de reţinere, a fost luată măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile de către Tribunalul Covasna.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că în data de 15.03.2018, inculpatul Molnar Csaba împreună cu victima Timar Attila au avut o discuţie în contradictoriu, şi pe fondul consumului de alcool, inculpatul a lovit-o pe victimă, a scos-o afară din garsoniera în care locuiau, şi, folosindu-se de un cuţit cu care prepara hrana, a tăiat-o pe victimă de mai multe ori în zona antebraţului stâng şi în zona capului, abandonând-o pe scara blocului. Victima a decedat ca urmare a hemoragiei puternice.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii penale.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ştefăniu Simona, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.