ACTUALITATE 12 mai 2021

(Update) Trupul neînsuflețit al unei femei, recuperat din apele Râului Olt de pompieri

de Iulia Drăghici - Taraș | 2960 vizualizări

UPDATE: Potrivit celor mai recente date venite de la autorități, ar fi vorba despre o femeie, nu un bărbat. Persoana avea vârsta cuprinsă între 60 și 70 de ani. 

Cazul a fost preluat de polițiști, care continuă cercetările pentru a-i stabili identitatea și împrejurările în care s-a produs decesul. 

Știrea inițială: Trupul neînsuflețit al unei femei a fost scos din apele Râului Olt miercuri dimineața de pompierii de la ISU Covasna. Alarma către autorități a fost dată în jurul orei 8:30, de un trecător care, în timp ce traversa podul de la intrarea în orașul Sfântu Gheorghe, a văzut corpul plutind pe apă.

O persoană a observat de pe podul de la ieșire din oraș că un corp plutește pe Râul Olt. S-au deplasat trei echipaje, unul de descarcerare, un echipaj cu o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD. S-au constituit echipe de căutare-salvare pe ambele maluri ale râului și după aproximativ 30 de minute, la circa 3 kilometri de la pod, am găsit o persoană, un bărbat (n.red. cu rectificare ulterioră că este vorba de fapt despre o femeie) decedat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Căutarea s-a derulat porțiunea de la podul din Sfântu Gheorghe, spre Chilieni.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.