ACTUALITATE 23 august 2015

Trupa Osonó va reprezenta România la trei festivaluri internaţionale

de Mirela Cara Dragu | 804 vizualizări

Cunoscuta trupă Osonó a pornit într-un nou turneu european, care se va întinde pe durata a 9 săptămâni. În cadrul turneului, actorii vor susţine 30 de reprezentaţii în diverse oraşe din 10 ţări, unde vor juca spectacolul „Chipul din oglinda apei”. În trei din aceste ţări, respectiv Spania, Luxemburg şi Franţa, Teatrul Independent Osonó este invitat să joace spectacolul în calitate de reprezentant al României la trei festivaluri internaţionale.

Este vorba de cea de XV-a ediție a Festivalului Internaţional din Girona, unde Trupa din Sfântu Gheorghe va juca la sfârşitul lunii august, pentru prima dată în Spania. Celebra producţie „Chipul din oglinda apei” se află în Programul Festivalului spaniol alături de spectacole din  Israel, Cehia, Columbia, Spania, Austria, Mexic şi Chile.

Festivalul Internaţional din Luxemburg se desfăşoară în septembrie, iar la  mijlocul lunii octombrie urmează Festivalul Internaţional THEATRA, din Saint-Louis, ediţia a XXIX-a, unde Osonó va susţine mai multe reprezentaţii.

Pe lângă spectacolele susţinute în diverse localităţi din 10 ţări europene, Trupa Osonó va organiza şi un workshop la Steyr, oraş din Austria, în cadrul unui proiect dedicat tinerilor din şcoli.

Din echipa Osonó, care se află în turneul european de 9 săptămâni, fac parte: Benyhe Bernát, Bernát Szilárd, Bilibok Appolónia, Daragics Bernadette, Fazakas Misi, László Fruzsina, Major Erik, Mucha Oszkár şi Sebestyén Eszter.

Turneul european şi participarea la cele trei Festivaluri internaţionale sunt finanţate de Fundaţia „Tiszta Formák”, Programul MOL – Pot Ajuta, al Fundaţiei pentru Comunitate  şi  Consiliul Judeţean Covasna.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.