ACTUALITATE 17 mai 2019

Trei străzi cu asfalt nou la Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 902 vizualizări

Mai multe străzi din reședința de județ sunt sau urmează să intre în procesul de reabilitare

Infrastructura rutieră din Sfântu Gheorghe este într-o continuă modernizare. Primarul Antal Árpád a explicat, joi, în acest context, într-o conferință de presă, cum decurg lucrările pe străzile din municipiu.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, prin firmele contractate, acționează în acest moment pe mai multe de străzi din municipiu. În cadrul conferințe de presă, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat că pe străzile László Ferenc, Vulturilor și Váradi József a fost turnat primul strat de asfalt. Potrivit acestuia, săptămâna viitoare va fi emis ordinul de începere pentru strada Puskás Tivadar și Andrei Șaguna.

„Pe străzile László Ferenc, Vulturilor și Váradi a fost așternut primul strat de asfalt. Acum se lucrează la ridicarea capacelor de canalizare și se pregătesc trotuarele pentru asfaltare. Pasul următor va fi asfaltarea trotuarelor, iar după aceea stratul de uzură pe cele trei străzi. Săptămâna viitoare predăm amplasamentul și emitem ordinul de începere pe strada Puskás Tivadar. Sperăm că reușim tot săptămâna viitoare să predăm și strada Andrei Șaguna. Ambele străzi vor fi modernizate. Sunt o serie de lucrări în oraș, de întreținere a străzilor, de întreținere a locurilor de joacă, a spațiilor verzi, a grupurilor florale. Având în vedere că a plouat foarte mult, crește iarba foarte repede, deci suntem preocupați și tundem iarba acolo unde este posibil”, a declarat joi, 16 mai, Antal Árpád.

Vestea că strada Andrei Șaguna din cartierul Simeria din Sfântu Gheorghe va intra într-un final în reabilitare, cu siguranță îi va bucura pe șoferii care sunt nevoiți în momentul de față să folosească rute ocolitoare pentru a evita drumul plin de gropi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.