ACTUALITATE 4 octombrie 2019

Trei răniți, într-un accident cu o căruță răsturnată

de Iulia Drăghici - Taraș | 3432 vizualizări

Una dintre victime a ajuns în stare gravă la spital 

O femeie în vârstă de 53 de ani și doi bărbați, de 38, respectiv 59 de ani, au fost miercuri, răniți într-un accident de circulație neobișnuit. Căruța în care aceștia se aflau s-a răsturnat, potrivit polițiștilor, după ce conducătorul acesteia a pierdut controlul, care urmare a faptului că animalul trăgător s-a speriat. Evenimentul rutier s-a petrecut DC27 B, din direcția localității Bicfalău către localitatea Lisnău. 

La data de 02.10.2019, în jurul orelor 17:50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Covasna au fost sesizați telefonic de către personalul medical din cadrul U.P.U. Sfântu Gheorghe despre faptul că la unitatea de primiri urgențe s-au prezentat trei persoane care afirmă că au fost victimele unui accident de circulație.

Având în vedere aspectele sesizate un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier a Poliției mun. Sfântu Gheorghe s-a deplasat la secția U.P.U. a Spitalului Județean Sfântu Gheorghe, ocazie cu care s-au stabilit următoarele: La data de 02.10.2019, în jurul orelor 16:00, în timp ce conducea un vehicul cu tracțiune animală pe DC 27B, din direcția localității Bicfalău către localitatea Lisnău la km 1+270m, un bărbat în vârstă de 38 ani, din cauza faptului că animalul trăgător s-a speriat, a pierdut controlul vehiculului, iar el și pasagerii au căzut din vehicul.

În urma evenimentului rutier conducătorul vehiculului și un bărbat de 59 ani au fost răniți ușor, iar o femeie de 53 ani a fost rănită grav. Cei din urmă erau pasageri în vehiculul cu tracțiune animală la momentul producerii evenimentului”, arată comunicatul de presă transmis joi de IPJ Covasna. 

Conducătorul atelajului a fost testat alcoolscop la secția U.P.U a Spitalului Sfântu Gheorghe. Rezultatul a fost negativ, motiv pentru care i-a fost recoltată o probă biologică de sânge.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.