ACTUALITATE 22 aprilie 2020

Trei persoane prinse în aceeași zi conducând fără permis

de Iulia Drăghici - Taraș | 2955 vizualizări

Polițiștii covăsneni au prins în trafic luni, 20 aprilie, trei persoane care conduceau vehicule deși nu posedă permis pentru nicio categorie de vehicule. 

La data de 20.04.2020, în jurul orelor 01:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baraolt, în satul Racoșul de Sus, au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani. 

La solicitarea documentelor autoturismului și cele personale acesta a relatat polițiștilor că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

La aceeași dată, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul  posturilor de poliție Brețcu și Dalnic, au oprit un bărbat de 46 de ani, care conducea pe o stradă vicinală de pe raza comunei Brețcu un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot luni, în jurul orelor 23.00, polițiștii din Târgu Secuiesc au oprit un autoturism  condus de o femeie de 33 de ani.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că aceasta nu posedă permis de conducere”, arată IPJ Covasna într-un comunicat de presă transmis marți redacției Observatorul de Covasna. 

În toate cazurile prezentate, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.