ACTUALITATE 12 ianuarie 2020

(Update) Trei mașini implicate într-un accident la Chichiș

de Iulia Drăghici - Taraș | 4002 vizualizări

UPDATE:  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cele 3 autoturisme conduse de către trei bărbați în vârstă de 32, 37 și 41 de ani, s-au tamponat, în urma evenimentului rutier rezultând doar pagube materiale.

Cauza producerii evenimentului rutier a fost nepăstrarea distanței corespunzătoare între vehicule.

Toți cei trei conducători auto au a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Știrea inițială: Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc duminică, în zona localității Chichiș. Din fericire, evenimentul rutier nu a produs victime, dar sunt pagube materiale înregistrate.

Accidentul a fost anunțat prin 112 în jurul orei 15:00, potrivit IPJ Covasna. 

Polițiștii desfășoară în continuare cercetări pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a produs acest accident.

Până vom avea toate datele acestui eveniment, vă reamintim o serie de recomandări ale polițiștilor de care să țineți cont pentru a circula în siguranță:

  1. Conduceți responsabil, în cazul în care ați consumat alcool nu conduceți vehicule! Conducerea unui vehicul sub influența  băuturilor  alcoolice vă pune viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic în pericol grav.
  2. Respectați cu strictețe normele legale privind circulația vehiculelor pe drumurile publice și circulați cu viteză adaptată condiţiilor din trafic și la evenimentele publice organizate în oraș!
  3. Înainte de a porni la drum informați-vă temeinic cu privire la condițiile atmosferice și de drum, și asigurați-vă că mașina și toate instalațiile (iluminare, semnalizare, climatizare, dezaburire, nivelul uleiului, combustibilului, antigelului și al lichidului de parbriz) sunt în stare bună de funcționare.
  4. Păstrați-vă calmul în trafic și fiți politicoși față de ceilalți participanți la trafic.
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.