ACTUALITATE 20 august 2021

Traficul greu va fi scos de pe strada Fabricii din Sfântu Gheorghe, spune primarul Antal Árpád

de Iulia Drăghici - Taraș | 4122 vizualizări

Autoritățile din Sfântu Gheorghe au în plan ca începând de anul acesta să nu mai permită accesul mașinilor de mare tonaj prin strada Fabricii, care în prezent este folosită ca un fel de centură a orașului. 

Anul acesta intenționăm să restricționăm circulația. Deja am vorbit cu cei de la CNAIR și urmează să facem documentațiile pentru ca să se restricționeze încă din acest an accesul traficului greu, practic nici să nu intre în oraș, să fie pe la Feldioara semnalat faptul că nu vor putea intra sau nu vor putea tranzita municipiul Sfântu Gheorghe”, a declarat joi, într-o conferință de presă, primarul Antal Árpád. 

În perioada următoare vor începe lucrări pe această stradă, în primul rând la rețelele utilitare, pentru ca apoi, conform Planului de Mobilitate Urbană, să înceapă modernizarea carosabilului.

În ceea ce privește lucrările la rețeaua de apă și canalizare, directorul Operatorului Regional Gospodărie Comunală, Kozsokár Attila, a spus că deși pe această stradă conducta de apă este reabilitată, „trebuie să schimbăm o conductă de diametru mare la canalizare. O să ne apucăm în viitorul foarte apropiat. Efectiv, procedurile de achiziție publică sunt în curs pentru achiziția de materiale”. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.