ACTUALITATE 27 septembrie 2022

Traficul pe DN10 deviat, din cauza lucrărilor la pasajul din Prejmer

de Iulia Drăghici - Taraș | 1099 vizualizări

Traficul rutier va suferi modificări în zilele următoare pe DN11, în zona nodului rutier de la intersecția cu DN10, informează Direcția Regională Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov. Mai concret, circulația va fi deviată pe ambele direcții pe breteaua de pe sensul Lunca Câlnicului – Brașov. 

Măsura pornește de la lucrările de reabilitare ale pasajului de la Prejmer. 

Mâine (marți, 27 septembrie), începând cu ora 8.30, traficul de pe DN11, în zona nodului rutier dintre intersecția cu DN10, va fi deviat pe ambele direcții pe breteaua de pe sensul Lunca Câlnicului – Brașov. Restricția va dura 3 zile și este necesară pentru începerea operațiunii de îndepărtare a grinzilor deteriorate de pe pasaj. Traficul de pe pasajul spre Prejmer va rămâne în continuare închis până la încheierea lucrărilor de punere în siguranță. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, a informat luni DRDP Brașov. 

Săptămâna trecută, joi, 22 septembrie, traficul feroviar a fost afectat pe ruta Brașov – Sfântu Gheorghe, pentru că, în timpul lucrărilor de reparații la pasajul de la Prejmer, o grindă de pe DN 10 a căzut și a rupt instalația de electrificare a căii ferate. 

Din 16 septembrie, Compania de drumuri a anunțat că circulația s-a închis în totalitate pe pasajul de pe DN10, din cauză că era foarte deteriorat. Anterior, pentru că pasajul se afla în reabilitare, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a impus restricții de tonaj.

Sursa foto: DRDP Brașov

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.