ACTUALITATE 14 februarie 2019

(Update) ULTIMĂ ORĂ! Trafic închis pe DN10 pentru ridicarea cisternei răsturnate

de Iulia Drăghici - Taraș | 3178 vizualizări

UPDATE2 (20:25): Circulația s-a reluat în condiții normale. 

UPDATE! Operațiunea de ridicare a cisternei cu ajutorul macaralei va fi una de durată, susțin reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov. Informația vine în condițiile în care prima încerca s-a dovedit a fi un eșec, pentru că nu s-a putut ridica mastodontul răsturnat. 

-----

Circulația a fost închisă joi seara, în jurul orei 17:50, pe DN10, la km 96+900, în județul Covasna, din cauza accidentului în care o cisternă a ieșit în afara drumului. Se înceracă ridicarea acesteia, cu ajutorul unei macarale. Traficul se va relua după ce cisterna va fi repusă pe carosabil. 

Știrea inițială: O cisternă care transporta motorină s-a răsturnat joi, pe DN10, în județul Covasna, la limita cu județul Brașov. Potrivit polițiștilor, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă s-a răsturnat și a ieși de pe carosabil. Incidentul nu a produs victime și nici nu s-au produs scurgeri.

„Din primele informații nu sunt scurgeri din autocamion și nici victime. Avem un echipaj în zona pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, a declarat și purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Știre în curs de actualizare. 

Sursă foto: DRDP Brașov. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.