ACTUALITATE 3 iulie 2018

Trafic impresionant în luna iunie pentru site-ul www.covasnamedia.ro

de Covasna Media | 344 vizualizări

Publicul covăsnean și-a confirmat și în prima lună de vară preferința pentru site-ul covasnamedia.ro. Ediția electronică a cotidianului Observatorul de Covasna a „sărbătorit” în luna evenimentului aniversar de 15 ani, cu o nouă performanță la nivel de trafic. Circa 60.000 de vizitatori unici au ales să se informeze de pe portalul nostru, aproape dublu față de site-urile concurente cu date de trafic publice (weradio.ro cu 33894 de vizitatori, hirmondo.ro cu 32165 de vizitatori).

Din nefericire ziua cu cel mai intens trafic a fost cea de 30 iunie, când locuitorii județului au fost ținuți la curent cu toate informațiile privind inundațiile din județ. Peste 12.000 de vizitatori au ales covasnamedia.ro pentru a urmări situația din zonele afectate.

Alte subiecte care au atras interesul covăsnenilor au fost cele legate de cazul tinerei adolescente dispărute din Întorsura Buzăului, dar și povestea covăsneanului Gheorghe Bularca – desemnat în acest an „Cel mai puternic pompier din România”, cu peste 5000 de vizualizări.

Numeroși au fost și cititorii care au urmărit parcursul „echipei de fotbal a Ținutului Secuiesc” la campionatul mondial Conifa, dar și cei care au urmărit detaliile dezvăluirilor anonime privind primarul și polițiștii din Ghidfalău.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.