ACTUALITATE 28 februarie 2016

Tombola abonaţilor la „Observatorul de Covasna”

de Iulia Drăghici - Taraș | 392 vizualizări

Câştigătorii televizorului LED şi ai tabletei Samsung vor fi anunţaţi în 3 martie

La început de an v-am spus că anul acesta merită mai mult ca oricând să deveniţi abonaţi ai ziarului „Observatorul de Covasna”. Primele dovezi ale acestui fapt au venit în februarie, când prima ediţie a suplimentului de 32 de pagini color şi prima carte cadou – „Dumitru-Dorin Prunariu - biografia unui cosmonaut”, scrisă de Annie Muscă – au ajuns în casele dumneavoastră. Continuăm şirul promisiunilor îndeplinite cu „Tombola abonaţilor”. Prin tragerea la sorţi care va avea loc în 3 martie, un televizor LED şi o tabletă Samsung îşi vor afla noii proprietari.

La tombola abonaților vor putea lua parte persoanele fizice care au încheiat abonament la ziarul „Observatorul de Covasna” pe o durată de 12 luni. Lista participanţilor la acest concurs rămâne deschisă până la data de 1 martie, inclusiv. Pentru a se asigura că numele lor se va afla în urna potențialilor câștigătorii, abonații trebuie să trimită o copie a dovezii de plată fie pe adresa de e-mail abonati.observatorul@gmail.com, fie direct la redacţie sau prin fax, la numărul 0267 351 425. Acest pas suplimentar este extrem de important mai ales pentru cei care au încheiat abonamente prin intermediul Poștei Române.

După anunţarea câștigătorilor, premiile vor fi ridicate direct de la sediul redacţiei din Sfântu Gheorghe, strada Sporturilor, Nr. 8, Bl. 18, Sc. B, Ap. 1.

„Eu doresc în primul rând să le mulțumesc tuturor celor care ne-au dat un „vot de încredere” și au ales să fim sursa lor de informație locală, indiferent că au optat pentru abonamentul de o lună, pentru mai multe luni sau chiar pentru un an. Încrederea sutelor de abonați ne responsabilizează și ne motivează. Am declanșat iureșul aceste de beneficii pentru ei, care a început cu suplimentul auto, apoi cu cartea-cadou, reducerea la biletul pentru spectacolul „Freak Show” și care continuă acum cu prima tragere la sorți pentru premii consistente! Vom lăsa sorții să decidă la cine vor ajunge televizorul LED și tableta Samsung, urmând ca pe 3 martie să facem cunoscute numele câștigătorilor. Abonații trebuie să se aștepte în continuare ca noi să ne ținem de cuvânt, cu noi suplimente tematice, noi cărți-cadou și noi premii. Îi invit pe cei care nu s-au abonat încă să o facă cu toată încrederea, avem un proiect editorial solid și suntem convinși că vom livra ceea ce cititorii noștri așteaptă de la noi – un ziar etalon pentru comunitate”, a declarat directorul ziarului, Daniel Şanta.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.