ACTUALITATE 14 februarie 2019

Tinerii întorsureni dau mărțișoare pe zâmbete

de Iulia Drăghici - Taraș | 825 vizualizări

Campania „Dar din dar de Mărțișor” a debutat miercuri

Ziua Mărțișorului se anunță a fi cu totul specială la Întorsura Buzăului, datorită unei campanii interesante inițiate de voluntarii Centrului de Tineret din oraș, „Dar din Dar de Mărțișor!”. Aceștia vor colecta micile atenții – simboluri ale primăverii de la persoanele care vor să fie parte din mișcarea de aduce zâmbete, pe care le vor dărui apoi tuturor femeilor care le vor ieși în cale în ziua de 1 și 8 Martie.

Este o acțiune a Centrului de Tineret din Întorsura Buzăului. Scopul acțiunii este acela de a „dărui fericire”. Am observat că în perioada Crăciunului ne bazăm foarte mult pe această idee, iar noi considerăm că nu doar de Crăciun putem face oamenii să zâmbească.

Așadar, voluntarii în această perioadă strâng mărțișoare de la cunoscuți, apropiați, oricine vrea să doneze mărțișoare pe care, probabil, le are acasă și a uitat de ele. Tot voluntarii urmează ca în perioada 1-8 martie să aibă sarcina de a le împărți tuturor femeilor pe care le întâlnesc pe stradă. Pentru a le dărui un zâmbet! Vom dărui mărțișoare în stația de autobuz, firmelor, la piață, pe stradă, spital, instituțiile orașului etc.”, ne-a spus unul dintre coordonatorii campaniei, David Leo.

Campania se derulează până în 27 februarie a.c. inclusiv și se adresează oricui este interesat să ia parte. Mărțișoarele pot fi predate la Centrul de Tineret Întorsura Buzăului, cu sediul la Liceul Teoretic „Mircea Eliade”.

Detalii sunt și pe pagina de Facebook a evenimentului, „Dar din Dar de Mărțișor!”.

Iulia Drăghici – Taraș

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.