ACTUALITATE 21 august 2018

Tineri beți, tâlhăriți pe raza municipiului Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1649 vizualizări

Făptașii, care au fost și violenți, au fost identificați de polițiști

Două persoane, tineri sub influența alcoolului, au fost tâlhărite în noaptea de sâmbătă spre duminică pe raza municipiului Sfântu Gheorghe. Bănuiți de fapte sunt patru tineri cu vârste între 14 și 18 ani din reședința de județ.  

„Polițiștii din Sfântu Gheorghe au identificat patru tineri cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, toți din Sfântu Gheorghe, bănuiți că la sfârșitul săptămânii trecute au jefuit și tâlhărit două persoane pe raza municipiului.

Din cercetările efectuate până la acest moment s-a stabilit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, aceștia au sustras de la un tânăr de 28 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate, bijuterii din aur și un telefon mobil. În aceeași noapte, făptașii au acostat un alt tânăr în zona parcului central. Profitând și în acest caz de faptul că victima era sub influența băuturilor alcoolice, aceștia i-au sustras, folosind de această dată acte de violență, telefonul mobil și suma de 300 de lei.

În urma investigațiilor efectuate făptașii au fost identificați rapid și conduși la audieri, iar prejudiciul a fost recuperat integral și restituit persoanelor vătămate”, arată un comunicat de presă transmis marți de IPJ Covasna.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie.

„Pentru a nu cădea victime ale unor astfel de fapte polițiștii îi sfătuiesc pe cetățeni ca, atunci când ies în oraș, să consume alcool cu moderație. „Dacă ieșiți cu prietenii rugați pe cineva să vă însoțească pe drumul spre casă. Este chiar indicat ca la începutul petrecerii să stabiliți care dintre voi este ”de serviciu” și va avea grija ca ceilalți să ajungă în siguranță acasă”, mai transmit polițiștii covăsneni.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.