ACTUALITATE 8 martie 2023

Tentativă de suicid la Sfântu Gheorghe: apelul salvator a venit dintr-o librărie din Brașov

de Iulia Drăghici - Taraș | 7875 vizualizări

Spiritul civic de care a dat dovadă o angajată a unei librării din Brașov a oprit o tragedie care se putea întâmpla miercuri la Sfântu Gheorghe. Femeia a anunțat autoritățile imediat după ce a primit pe telefon videoclipuri cu o posibilă tentativă de suicid. Pompierii și polițiștii au găsit un bărbat de 30 de ani în această situație, pe care l-au convins să renunțe la gestul necugetat.

În jurul orei 11:00, în urma unui apel primit la Dispeceratul I.S.U  Covasna de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Brașov, alertat de către o doamnă, angajată la o librărie din municipiul Brașov, care a luat la cunoștință prin primirea unor videoclipuri pe telefonul mobil despre o posibilă tentativă de suicid în municipiul Sfântu Gheorghe. Prin urmare, s-a luat legătura cu apelantul în vederea localizării persoanei în cauză. În cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe s-au deplasat la fața locului alături de polițiști din cadrul IPJ Covasna. La adresa relatată a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, s-a negociat cu acesta, fiind convins să renunțe și transportat la spital de către un echipaj SMURD”, a informat ISU Covasna, printr-o informare de presă.

Autoritățile covăsnene au transmis și că mulțumesc angajatei librăriei din Brașov pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.