ACTUALITATE 23 iunie 2021

(Update) Tentativă de suicid la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 6762 vizualizări

Bărbatul a fost găsit de doi trecători  

UPDATE: Datele furnizate de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Covasna indică faptul că vârsta bărbatului este de 33 de ani. Acesta a fost preluat în stare gravă și va fi transportat la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe.

Au intervenit colegii noștri de la Întorsura Buzăului, l-au preluat, l-au dus la Spital la Întorsura Buzăului, de acolo s-a solicitat un echipaj cu medic, s-a trimis de la noi echipajul cu medic. Starea pacientului era gravă, era în stare comatoasă. Între timp s-a solicitat și ajutorul colegilor de la Brașov și a venit Terapia Intensivă Mobilă. Au intubat pacientul, între timp a intrat și într-un stop cardiorespirator și acum sunt cu el în drum către Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, directorul SAJ Covasna, Cristian Cimpoi.

Știrea inițială: Un bărbat în vârstă de 40 de ani a vrut să își pună capăt zilelor miercuri, în zona Camping din Întorsura Buzăului. A fost găsit spânzurat de o grindă de lemn a unui foișor de doi trecători, care i-au acordat primul ajutor.

La data de 23.06.2021, în jurul orelor 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Întorsura Buzăului au fost sesizați prin 112 despre faptul că, în zona de agrement a orașului a fost găsit un bărbat spânzurat de grinda de lemn de la acoperișul unui foișor. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit ca bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit de doi trecători. Aceștia i-au acordat primul ajutor, solicitând totodată la fața locului și un echipaj medical. Acesta a preluat victima, care prezenta semne vitale, și a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Covasna.

Sursa foto: Facebook/ Captură video Doru Iagar. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.