ACTUALITATE 2 februarie 2020

Tentativă de furt în parcarea unui magazin din Sfântu Gheorghe?

de Iulia Drăghici - Taraș | 6599 vizualizări

Oamenii legii efectuează verificări după ce s-au autosesizat la vederea unor videoclipuri online

Polițiștii covăsneni s-au autosesizat în cazul unor filmulețele apărute în mediul online, care arată o posibilă tentativă de furt dintr-o mașină, aflată în parcarea unui centru comercial din Sfântu Gheorghe. 

În seria de trei videoclipuri publicate pe 1 februarie a.c. pe YouTube și Facebook, numite „Hoții în parcare la Kaufland Sfântu Gheorghe”, se vede cum un bărbat dă târcoale unui autoturism. Confruntat de autorul imaginilor, bărbatul spune că a confundat mașina cu cea a fiului său, după care își cere iertare și pleacă.  

De aflarea adevărului în acest caz se ocupă acum polițiștii.

Colegii mei efectuează verificări. A fost identificat bărbatul din videoclipuri și se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat acolo”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe, care a precizat că oamenii legii nu au fost sesizați de cele întâmplate și că ancheta a pornit din oficiu, după vizualizarea imaginilor.

Între timp, unul dintre videoclipurile publicate a adunat peste 12.000 de vizualizări.

Chiar dacă în acest caz nu se știe încă adevărul, cert este totuși că furturile din mașini se întâmplă și în județul Covasna. Pentru a evita să devenim victime în asemenea situații, recomandările polițiștilor covăsneni sunt în primul rând de a încerca parcarea mașinilor, pe cât posibil, în locuri iluminate și populate. Totodată, trebuie să ne asigurăm de fiecare dată când ieșim din mașină că aceasta este încuiată, să nu lăsăm cumpărăturile sau alte bunuri în interiorul mașinii, ci în portbagaj și să nu lăsăm obiecte de valoare la vedere.

Sursă foto: Captură de ecran YouTube, Csana Hárun.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.