ACTUALITATE 10 mai 2023

Tentativă de furt de carburant, în Ghidfalău

de Diana Pantelimon | 1450 vizualizări

Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de furt calificat. Aceștia au fost surprinși de organele de ordine din cadrul posturilor de poliție Ghidfalău și Bodoc încercând să fure carburant din rezervorul unui autocamion parcat în localitatea Ghidfalău.

Prinși asupra faptei, cei doi au fugit cu un autoturism, iar polițiștii au fost nevoiți să pornească în urmărire. Fuga tinerilor de 24, respectiv 21 de ani s-a încheiat în Angheluș, unde vehiculul a părăsit partea carosabilă și a rezultat și o ușoară avarie a acestuia, potrivit unei informări de presă a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna.

„La data de 8 mai a.c., în jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul posturilor de poliție Ghidfalău și Bodoc, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au surprins doi bărbați în timp ce încercau să sustragă motorină din rezervorul unui autocamion parcat pe marginea Drumului Județean 121 A, în localitatea Ghidfalău. În momentul în care au fost somați de polițiști, aceștia au părăsit zona cu un autoturism, iar polițiștii au pornit în urmărirea acestora. În localitatea Angheluș, autovehiculul urmărit a părăsit partea carosabilă, rezultând avarierea ușoară a vehiculului”, au transmis polițiștii covăsneni.

În interiorul autoturismului fugarilor, au fost găsite mai multe recipiente din plastic de 20 litri, bucăți de furtun, o pâlnie metalică și mai multe unelte.

Din cercetările de până acum, a reieșit că, în cursul dimineții de luni, cele două persoane s-au deplasat pe raza localității Ghidfalău, de unde au încercat să sustragă motorină din rezervorul autocamionului, demontând componente ale camionului care au fost identificate în apropierea locului faptei, potrivit aceleiași surse.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Sursa foto: newsflux.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.