ACTUALITATE 20 august 2015

Teatrul „Andrei Mureşanu” caută voluntari pentru noua stagiune

de Mirela Cara Dragu | 544 vizualizări

Teatru

Persoanele cu vârste între 16 și 22 de ani îndrăgostite de teatru și dornice să cunoască secretele de culise ale punerii în scenă a unui spectacol pot profita de șansa de a deveni voluntari la Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe.

Pregătit să îmbrace haine noi și să se repoziționeze în fața publicului său, TAM a stabilit deja programul pentru stagiunea 2015-2016. „Contra progresului”, „Doi galbeni”, „Trei rupturi” și „Orb de mină” sunt cele patru premiere de care se va bucura publicul de la noi în această stagiune. Pentru fiecare dintre ele este nevoie de câte zece voluntari, care vor lucra câte două luni, în perioada august 2015 – februarie 2016.

De asemenea, pentru pregătirea celei de-a XXIII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru „Atelier”, sunt necesari 20 voluntari, cu vârste între 16 și 30 de ani, săptămânal în perioada aprilie – mai 2016 și zilnic în perioada mai – iunie 2016.

Activitățile de voluntariat sunt cuprinse în programul Yellow Apples al cărui scop este acela de a atrage tinerii către teatru şi a-i ajuta să înţeleagă mecanismele de organizare a unui spectacol, respectiv a unei manifestări culturale. Organizarea şi gestionarea de evenimente culturale va aborda toate etapele: planificarea, implementarea, încheierea şi evaluarea.

La sfârșitul activității, voluntarii vor dobândi competenţe de comunicare, abilităţi şi competenţe de cooperare şi muncă în echipă, competenţe de gândire creativă şi aptitudini de implicare în activităţi intersectoriale şi vor asimila aspectele cele mai inovative ale marketing-ului cultural, care are o importanţă strategică pentru orice instituţie care se ocupă de spectacole, pentru a ajunge la un public nou şi pentru a-l fideliza.

Înscrierile se pot face pe adresa de mail teatrulimposibil@gmail.com sau la sediul Teatrului Andrei Mureșanu (persoana de contact – Horațiu Fâra).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.