ACTUALITATE 22 octombrie 2018

Taximetrist din Târgu Secuiesc, bătut și tâlhărit la drumul mare

de Iulia Drăghici - Taraș | 2168 vizualizări

Făptașii au fost identificați rapid și reținuți de polițiști

Un taximetrist din Târgu Secuiesc a fost sâmbătă seara victima a doi tâlhari. După ce l-au bătut, făptașii i-au furat bărbatului din portofel 350 de lei și au vrut chiar să îi fure mașina. Polițiștii i-au identificat ca autori pe doi tineri, de 20 și 24 de ani, unul dintre ei aflat sub control judiciar pentru o altă infracțiune.

„Sâmbătă seară polițiștii din Târgu Secuiesc au fost sesizați de către un bărbat, taximetrist, despre faptul că ar fi fost victima unei tâlhării. În baza sesizării s-a constituit o echipă operativă complexă care a demarat verificările pentru a stabili împrejurările comiterii faptei și identificarea făptașilor.

În urma cercetărilor a reieșit că victima a preluat o comandă pentru a transporta două persoane către localitatea Estelnic. Pe traseu însă unul dintre indivizi i-a cerut să oprească, moment în care, exercitând acte de violență și amenințări, cei doi i-au sustras taximetristului 350 de lei din portofel. Observând că făptașii încearcă să plece cu mașina, victima s-a opus, a reușit să urce în autoturism și a plecat, sesizând ulterior poliția despre cele întâmplate.

În scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au identificat și pe făptași, în persoana a doi tineri de 20 și 24 de ani, unul dintre ei aflându-se sub control judiciar pentru săvârșirea unei infracțiuni anterioare. Cei doi au fost conduși la sediu pentru audieri și au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, arată o informare de presă transmisă de IPJ Covasna.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar  la finalizarea verificărilor se va propune o soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.