ACTUALITATE 27 noiembrie 2017

Taxele și impozitele pe 2018, în dezbatere publică

de Iulia Drăghici - Taraș | 610 vizualizări

Acțiunea, care îi vizează pe toți locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe, are loc luni, 27 noiembrie a.c., de la ora 15:00 la sediul primăriei

Autoritățile locale din Sfântu Gheorghe organizează luni, 27 noiembrie a.c., de la ora 15:00, o dezbaterea publică pentru proiectul de hotărâre cu caracter normativ privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pe anul 2018. Evenimentul are loc în sala de şedinţe a primăriei.

Proiectul de hotărâre însoţit de anexele aferente au fost afişate pe site-ul instituţiei (link AICI) şi la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe.

„Cetăţenii, asociaţiile legal constituite sau grupurile interesate de prevederile proiectului de hotărâre sus menţionat sunt invitate să participe la dezbaterea publică.

Persoanele care au iniţiat propuneri scrise în termenul prevăzut au dreptul şă-şi susţină punctele de vedere în cadrul dezbaterii publice. Sunt alocate câte 10 minute pentru fiecare vorbitor pentru a prezenta esenţialul recomandărilor şi propunerilor sale. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi”, transmite primăria Sfântu Gheorghe. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.