ACTUALITATE 5 februarie 2021

Târgul Producătorilor și Meșteșugarilor revine în acest weekend

de Daniela Luca | 1246 vizualizări

În centrul municipiului Sfântu Gheorghe vor fi prezenți 45 de expozanți 

Compania de salubritate TEGA reia organizarea Târgului Producătorilor și Meșteșugarilor din centrul municipiului din Sfântu Gheorghe, după trei luni de pauză. Evenimentul va avea loc între 6 și 7 februarie. Ca și până acum, vor exista câteva reguli care trebuie respectate.

„Am primit avizul de la DSP și va avea loc la sfârșit de săptămână târgul, tot așa cum a fost până acum, cu 45 de expozanți. Măsurile care trebuie să fie respectate sunt aceleași. O să fie în aer liber, deci nu se pune problema”, ne-a spus directorul TEGA, Máthé László. 

În ceea ce privește regulile pe care trebuie să le respecte comercianții, aceștia trebuie să pună la fiecare masă un afiș cu măsurile de prevenție COVID-19, să poarte mască, să aibă dezinfectant și mănuși. 

Conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Covasna, joi, rata de incidență a cazurilor de COVID-19 în Sfântu Gheorghe a fost 1,54 la mia de locuitori. 

Târgul Producătorilor și Meșteșugarilor este organizat de TEGA, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.