ACTUALITATE 17 februarie 2022

Târgul Meșteșugarilor de la Zilele Sfântu Gheorghe își așteaptă artiștii populari

de Iulia Drăghici - Taraș | 1249 vizualizări

Celebrul și mult-așteptatul Târg al Meșteșugarilor, eveniment tradițional în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, va avea loc și anul acesta, în perioada 29 aprilie – 1 mai, în centrul orașului. Artiștii populari, artizanii și producătorii locali se pot înscrie până în 25 martie.  

Am ajuns la concluzia că târgul meșterilor populari, cel mai mare eveniment de acest fel care deschide sezonul târgurilor din țară, trebuie organizat neapărat. Acesta va avea loc între 29 aprilie și 1 mai. Așteptăm înscrierea a maxim 200 de participanți”, a declarat coordonatoarea de programe, Knop Ildikó, miercuri, într-o conferință de presă. 

Termenul de înscriere pentru artiștii, artizanii și producătorii locali care vor să ia parte la eveniment și să se întâlnească în centrul orașului cu participanții la eveniment este 25 martie. Lista finală a meșteșugarilor va fi prezentată până în 1 aprilie. 

Participarea pentru cele trei zile de târg costă 90 de lei. 

Mai multe informații despre condițiile de înscriere și documentele necesare sunt disponibile pe site-ul evenimentului, zilelesfantugheorghe.ro. Totodată, informații suplimentare pot fi cerute și la numărul de telefon: 0267 312 104 sau personal la Biroul de Organizare Evenimente Culturale, Piața Libertății nr. 1. 

Zilele Sfântu Gheorghe sunt organizate de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură „Kónya Ádám”. Evenimentul ajunge în perioada 23 aprilie – 1 mai la a 29-a ediție, după doi ani în care festivalul a fost amânat din cauza pandemiei. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.