ACTUALITATE 27 august 2015

Târgul de Toamnă de la Târgu Secuiesc, o nouă ocazie de întâlnire cu echipa Sfântu Gheorghe – Capitală Europeană a Culturii 2021

de Mirela Cara | 349 vizualizări

pm_oszi_ro 2015-08-26

La Târgu Secuiesc va avea loc în weekend Târgul de Toamnă, care reprezintă un bun prilej pentru echipa i2021 de a continua campania „Lansăm mingea”, inclusă în proiectul „Sfântu Gheorghe – Capitală Europeană a Culturii 2021”.

Astfel, publicul prezent la târg în zilele de 29 și 30 august se va putea întâlni personal cu membrii grupului de iniţiativă Sfântu Gheorghe Capitală Europeană a Culturii 2021 care, la sărbătoarea oraşului breslelor, vor oferi un program permanent cu scopul promovării proiectului, program care va cuprinde un joc creativ – coloratul mingilor albe, precum şi o prezentare informativă.

Iniţiativa de participare în competiţie a oraşului Sfântu Gheorghe și a celor patru orașe partenere – Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Târgu Secuiesc și Odorheiu Secuiesc – a fost prezentată publicului larg la majoritatea evenimentelor din regiune, organizate în timpul verii. În cadrul jocului de desenat intitulat „Lansăm mingea”, au fost colorate 1.000 de mingi, iar dintre creaţiile participanţilor care şi-au arătat identitatea într-un mod creativ, 500 de bucăţi au rămas la organizatori, echipa dorind să-şi îmbogăţească colecţia şi la Târgu Secuiesc.

Sâmbătă şi duminică, între orele 12:00 – 17:00, cei interesaţi vor avea ocazia să picteze, să coloreze, să pună întrebări, să facă propuneri şi să poarte discuţii cu membrii echipei de management al proiectului, în cortul amplasat în Piaţa Gábor Áron.

Cum poate deveni oraşul Sfântu Gheorghe Capitală Europeană a Culturii în 2021? Ce poate face Capitala Europeană a Culturii pentru tine, iar tu ce ai face în Capitala Europeană a Culturii? – sunt subiectele prezentării pe care o va susţine Knop Ildikó, coordonatoarea proiectului, duminică, începând cu ora 16:00, la cortul mare din Piaţa Gábor Áron din Târgu Secuiesc.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.