ACTUALITATE 30 iulie 2021

Tânărul militar din Vâlcele, diagnosticat cu tumoare cerebrală, are, în continuare, nevoie de ajutor

de Iulia Drăghici - Taraș | 5158 vizualizări

Centrul Militar Județean Covasna informează că deși s-a strâns o parte din suma necesară pentru tratamentul în valoare totală de 50.000 de lei, apelul umanitar lansat la începutul lunii pentru ajutorarea maistrului militar Dănuț Oprea din Unitatea Militară 01493 Vâlcele, grav bolnav, continuă.

Împreună am reușit! Am reușit să strângem o parte din contravaloarea plății tratamentului pentru camaradul nostru, M.m.lll OPREA Dănuț!

Vă adresăm respectuoasa rugăminte de a ne sprijini în continuare și de a vă alătura campaniei umanitare pentru șansa la viață a colegului nostru M.m.lll OPREA Dănuț, din cadrul Unității Militare 01493 Vâlcele.

De la data de 09.07.2021, acesta fiind diagnosticat cu tumoare cerebrală-glioblastom de fosă posterioară a început tratamentul cu medicamentul „BEVACIZUMAB”, tratament ce urmează a fi administrat pe o perioadă de cel puțin 10 săptămâni, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” București.

Pentru a veni în ajutorul camaradului nostru la nivelul Unității Militare 01493 Vâlcele a fost deschis la B.C.R. contul cu nr. R067RNCB0857118964810003, pe numele ADAM Ionuț. Avem respectuoasa rugăminte, ca sumele ce se vor strânge, să fie depuse în contul sus-menționat.

Familia colegului nostru este în imposibilitatea financiară de a cumpăra din venituri proprii acest medicament, care pe acest tip de diagnostic nu este compensat, suma totală a tratamentului fiind de 50.000 lei.

Orice ajutor, cât de mic, este un ajutor măreț pentru colegul nostru și familia acestuia, greu încercați în aceste momente. Dăruim din puținul nostru pentru viața camaradului nostru, în vârstă de doar 30 ani!

Pentru alte detalii, punct de contact – Hosu Eugenia, tel 0786-891543 sau 0762-629086”, se arată în informarea trimisă vineri de CMJ Covasna redacției Observatorul de Covasna.

Despre acest caz am mai relatat și la începutul lunii iulie. Atunci am aflat că tânărul militar a fost internat în iunie la spitalul din București, după ce starea lui de sănătate s-a degradat ca urmare a reapariției tumorii cerebrale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Rad Rad, 3 august 2021
ce daca e militar? daca era tinar gunoier nu mai era important, nu?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.