ACTUALITATE 25 ianuarie 2019

Tânărul care a jefuit magazinul din Întorsura Buzăului, arestat

de Iulia Drăghici - Taraș | 1562 vizualizări

Vineri, 25 ianuarie 2019, instanța a admis propunerea de arestare preventivă a tânărului de 18 ani cercetat de polițiști pentru furt calificat. Judecătoria Întorsura Buzăului a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele celui în cauză, acesta urmând sa fie depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Covasna.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiștii din Întorsura Buzăului s-a stabilit că furtul din magazin nu a fost singura ispravă a tânărului din noaptea de miercuri spre joi. 

Noaptea a început pentru tânăr pătrunzând într-un autobuz staționat, de unde intenționa să sustragă bani. Supărat probabil de faptul că a găsit o sumă modestă (20 de lei) acesta a plecat, nu înainte de a sparge luneta autovehiculului.

A mers apoi la magazinul de unde a sustras mai multe sume de bani și bunuri, iar înainte de a pleca spre municipiul Brașov, a mai spart un automat de cafea de la un magazin alimentar din apropiere, de unde a sustras o sumă de bani.

Tânărul este cercetat acum pentru săvârșirea a patru infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de distrugere și tentativă la infracțiunea de furt calificat, prejudiciul total cauzat fiind estimat la circa 7.000 de lei.

Știrea inițială, AICI!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.