ACTUALITATE 19 noiembrie 2019

Tânără dusă la spital, în urma bătăii încasate de la soț

de Iulia Drăghici - Taraș | 1314 vizualizări

Polițiștii din Brăduț au emis un ordin de protecție împotriva bărbatului 

O femeie în vârstă de 26 de ani a ajuns duminică la spital, cu răni provocate de soțul violent. Fapta a fost sesizată polițiștilor prin 112. Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. 

La data de 17.11.2019, în jurul orelor 22:15, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brăduț au fost sesizați prin apelul de urgență 112 de către o tânără în vârstă de 26 ani despre faptul că a fost agresată fizic de către soțul său.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care l-au identificat pe făptuitor în persoana unui tânăr de 32 ani. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii a izbucnit un scandal între cei doi soți, iar în urma escaladării scandalului tânărul s-a manifestat violent față de soție, cea din urmă prezentând urme vizibile de violență, motiv pentru care a fost transportată la o unitate medicală.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului, prin care s-a dispus ca obligație interzicerea apropierii acestuia la mai puțin 100 metri de soție sau de locuința acesteia”, arată IPJ Covasna, într-un comunicat de presă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.