ACTUALITATE 21 noiembrie 2017

Tânără din Sfântu Gheorghe, dată dispărută pe Facebook

de Iulia Drăghici - Taraș | 8810 vizualizări

În realitate, lucrurile stau puțin altfel, nefiind vorba despre o dispariție în condiții suspecte

Un mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook marți dimineața și distribuit de sute de ori în câteva ore, arată că o tânără în vârstă de 16 ani din Sfântu Gheorghe ar fi dispărut. Polițiștii spun însă că este vorba despre o plecare voluntară, dar că desfășoară acțiuni de căutare în vederea încredințării părinților. 

„FATĂ DISPĂRUTĂ! Numele ei este Chetroiu Olivia și are 16 ani, a dispărut acum 3 zile și nu și-a luat telefonul cu ea. Fata e din Sfântu Gheorghe. Ce-i care o cunoașteți pe Olivia vă rog din suflet să mă contactați (...). Nimeni nu știe nimic de ea, nu se știe cum e îmbrăcată. Vă rog din suflet să ne adunăm cu toții și să o găsim. SHARE ȘI UN UP VĂ ROOG!”, arată unul din mesajele disperate postat pe Facebook de câteva tinere din reședința de județ.

Polițiștii covăsneni spun că au fost sesizați de caz, însă, după cercetări, s-a constatat că fata nu a dispărut în condiții suspecte, ci este vorba despre o plecare voluntară.

„Am fost sesizați despre cazul acesta. Din verificările efectuate până acum s-a stabilit că nu este vorba despre o dispariție în condiții suspecte, ci tânăra a plecat voluntar de acasă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt de la IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

Aceasta a mai adăugat că polițiștii desfășoară în continuare căutări pentru identificarea fetei, în vederea încredințării părinților. 

„Dacă cineva deține informații despre tânără, să ne contacteze prin 112”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.