ACTUALITATE 16 iunie 2018

(Update) Tânără din satul Brădet, dispărută fără urmă

de Iulia Drăghici - Taraș | 21570 vizualizări

UPDATE: Tânăra a fost găsită teafără și nevătămată. 

Detalii AICI

Știrea inițială: Familia, vecinii și autoritățile au pornit în căutarea ei

O tânără în vârstă de 17 ani din satul Brădet, aparținător orașului Întorsura Buzăului este de negăsit de vineri seara. Familia, vecinii și oamenii legii au pornit sâmbătă în căutarea fetei pe dealurile și pădurile din jurul localității, însă deocamdată fără rezultat. 

„În data de 16.06.2018, ora 01.30, unitatea noastră a fost sesizată prin intermediul numărului pentru apeluri de urgență 112 despre dispariția de la domiciliu a unei tinere în vârstă de 17 ani, domiciliată în orașul Înt. Buzăului.

Tânăra în cauză se numește POPICA Maria Mădălina, are înălțimea de cca. 1.60 m, 50 kg, iar la momentul dispariției purta o bluză și un pantalon de culoare neagră și era încălțată cu pantofi sport de culoare neagră cu model roz.

Din primele verificări a reieșit că minora a părăsit domiciliul în data de 15.06.2018, în intervalul orar 15.00 – 20.00, când s-a aflat singură acasă.

În zonă se derulează activități specifice de căutare a persoanei, în care sunt angrenați polițiștii inspectoratului, sprijiniți de specialiști ai I.S.U. Covasna, de cadre ale I.J.J. Covasna și voluntari localnici, totodată se continuă cercetările în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor legate de această dispariție.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul 112 sau să adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, transmite IPJ Covasna. 

Sursă foto: IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.