ACTUALITATE 19 octombrie 2009

Tânără de 17 ani, violată

de Covasna Media | 632 vizualizări
Poliţiştii l-au reţinut pe suspect, un bărbat de 27 de ani Un bărbat de 27 de ani din Dobârlău a fost reţinut de poliţiştii covăsneni, după ce duminică dimineaţa a violat o tânără de 17 ani. Fata, care locuieşte în Feldioara, jud. Braşov, venise în vizită la sora ei din Dobârlău şi a decis să petreacă noaptea de sâmbătă spre duminică la o discotecă din localitate. Aici a fost acostată de G. Dudu, un localnic cu antecedente penale.

Poliţiştii l-au reţinut pe suspect, un bărbat de 27 de ani

Un bărbat de 27 de ani din Dobârlău a fost reţinut de poliţiştii covăsneni, după ce duminică dimineaţa a violat o tânără de 17 ani. Fata, care locuieşte în Feldioara, jud. Braşov, venise în vizită la sora ei din Dobârlău şi a decis să petreacă noaptea de sâmbătă spre duminică la o discotecă din localitate. Aici a fost acostată de G. Dudu, un localnic cu antecedente penale.

În jurul orei 4.30, când tânăra a plecat spre casă, bărbatul a urmărit-o, iar când mai avea doar câteva sute de metri până să ajungă acasă a fost prinsă din urmă şi forţată să meargă pe malul pârâului ce traversează localitatea, unde a fost violată.

Poliţiştii covăsneni l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

(IJP)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.