ACTUALITATE 8 decembrie 2017

Tânăr șofer fugit de la locul accidentului

de Iulia Drăghici - Taraș | 976 vizualizări

Acesta a lovit o femeie pe o trecere de pietoni din Sfântu Gheorghe 

O femeie de 57 de ani a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada pe o trecere pentru pietoni din Sfântu Gheorghe, Accidentul rutier a avut loc joi, 7 decembrie, de la ora 18:00, pe strada 1 Decembrie 1918, în zona Gării. 

Șoferul implicat, un tânăr de 26 de ani, a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști. Acesta este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, aceasta suferind leziuni ușoare.

„Polițiștii atrag atenția, din nou, asupra importanței adoptării unei conduite preventive, de către toți participanții la trafic, fie că sunt șoferi sau pietoni. Sporiți atenția atunci când sunteți în trafic și respectați regulile de circulație pentru a evita implicarea în evenimente rutiere.

Aglomerația și agitația specifice acestei perioade, schimbarea condițiilor meteo, dar și faptul că în această perioadă ziua este mult mai scurtă iar pe timp de seară vizibilitatea este mai scăzută decât în condiții de lumină naturală, sunt factori care contribuie la generarea unor evenimente rutiere.

Polițiștii covăsneni acționează în permanență pentru reducerea riscului rutier. Astfel, comparând datele statistice înregistrate, de la începutul anului, cu perioada similară a anului precedent, observăm că numărul accidentelor grave este în scădere, la fel și numărul persoanelor decedate sau rănite în urma acestora.

Toate aceste activități desfășurate de polițiști însă, trebuie să fie completate de comportamentul preventiv al cetățenilor și împreună să contribuim la reducerea riscului rutier”, arată un comunicat de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.