ACTUALITATE 10 iunie 2021

Tânăr reținut 24 de ore pentru furtul unui detector de metale

de Iulia Drăghici - Taraș | 1048 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost reținut de polițiștii covăsneni. Acesta este cercetat într-un caz de furt, petrecut zilele trecute în Aita Mare. Bănuit în același caz este încă un tânăr, de 19 ani. Aceștia ar fi pătruns în sediul unei firme, de unde au furat un detector de metale, estimat la 3.500 de lei. 

La data de 07.06.2021, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Aita-Mare au fost sesizați despre faptul că în perioada de 04-07 iunie 2021, persoane necunoscute au pătruns prin forțarea unui geam lateral într-o dependență aflată în incinta unei firme, de unde au sustras un detector de metale, prejudiciul estimat fiind de 3.500 de lei. 

În urma unor activități investigative, polițiștii au identificat doi tineri, de 22 și 19 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii.  Bunul sustras a fost identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar față de tânărul de 22 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de IPJ Covasna. 

Polițiștii subliniază că dispunerea măsurii de reținere pentru o perioadă de 24 de ore este  reglementată de Codul de Procedură penală și nu poate înfrânge principiul prezumpției de nevinovăție. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.