ACTUALITATE 8 mai 2018

Tânăr fără permis, prins în trafic cu un moped înmatriculat cu numărul unei căruțe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1233 vizualizări

Un tânăr de 20 de ani și-a adunat sâmbătă o listă întreagă de infracțiuni după ce a fost oprit în trafic de polițiști, în zona satului Saciova.  

„La data de 05.05.2018, ora 18:00, poliţiştii de la posturile comunale Reci și Boroșneu Mare, aflaţi în exercitarea serviciului de patrulare intercomunală și control trafic pe raza satului Saciova, DC 25, au oprit pentru control un moped care circula din direcția Saciova spre Aninoasa.

Mopedul era condus de un tânăr de 20 ani, vehiculul fiind înmatriculat cu o plăcuță cu numărul de înregistrare eliberat de către Primăria comunei Reci.

În urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat, numărul de înregistrare aparținând unui vehicul cu tracțiune animală fiind montat pe moped pentru a nu atrage atenția”, arată o informare a poliției covăsnene.  

Acum, cercetările sunt continuate de IPJ Covasna sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul având montate numere false de înmatriculare sau înregistrare și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.