ACTUALITATE 2 martie 2020

Tânăr din Întorsura Buzăului, găsit de polițiști după ce a fost dat în dispărut

de Iulia Drăghici - Taraș | 5745 vizualizări

Minorul a plecat voluntar și nu a fost victima vreunui abuz sau infracțiuni

Un tânăr în vârstă de 16 ani a fost dat dispărut sâmbătă, 29 februarie a.c., de către familia sa din Întorsura Buzăului. Polițiștii l-au găsit, după ce l-au căutat alături de jandarmi, voluntari și un câine de urmă, în comuna Zăbala.

„La data de 29.02.2020, în jurul orelor 10.00, Poliția Orașului Întorsura Buzăului a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 43 de ani despre faptul că, în cursul zilei de 28.02.2020, între orele 10.00 – 12.00, fiul său în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la un saivan de animale ce aparține familiei și până în prezent nu s-a întors la domiciliu sau la saivan și nu se cunosc date despre locația acestuia.

La momentul plecării minorul nu avea asupra sa actele de identitate şi nici telefonul mobil.

În baza sesizării, s-au luat măsuri specifice, organizându-se echipe formate din polițiști, jandarmi și voluntari civili care au efectuat căutări în zonele împădurite, folosindu-se și un câine de urmă.

La data de 29.02.2020, în jurul orelor 20.00, în urma activităților specifice polițienești, minorul a fost identificat în comuna Zăbala.

Acesta a declarat că a plecat voluntar de la locuința familiei sale și că nu a fost victima vreunui abuz sau infracțiuni”, arată IPJ Covasna printr-un comunicat de presă. 

Sursă foto: Unsplash.com. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.