ACTUALITATE 28 ianuarie 2019

Tânăr arestat după ce a bătut un octogenar din Ozun

de Iulia Drăghici - Taraș | 757 vizualizări

Acuzațiile aduse tânărului sunt de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată și violare de domiciliu

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Covasna, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce joia trecută a agresat în propria locuință un bărbat în vârstă de 80 de ani din Ozun.

„La data de 24 ianuarie 2019, polițiștii din Ozun au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 80 de ani ar fi fost victima unei agresiuni, în propria locuință.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii care au ajuns la fața locului, s-a stabilit că un tânăr de 29 de ani, în timp ce se afla sub influența alcoolului la domiciliul victimei, l-a agresat pe bătrânul de 80 de ani în urma unui conflict iscat în mod spontan, pe fondul unor neînțelegeri.

În urma activităților investigative desfășurate în cauză a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a făptașului, iar ulterior acesta a fost prezentat instanței cu propunere de arestare, la data de 26 ianuarie a.c., pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Covasna, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.