ACTUALITATE 4 mai 2018

Tâlhărie în plină zi la o alimentară din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1270 vizualizări

Autorii faptei sunt un minor de 16 ani și o femeie în vârstă de 21 de ani

Două persoane sunt cercetate de polițiști pentru tâlhărie, după ce au furat produse alimentare dintr-un magazin din Sfântu Gheorghe. Întâmplarea a avut loc joi, 3 mai, în jurul orei 12:00. Bănuiți de faptă sunt un minor de 16 ani, reținut de poliție, și o femeie în vârstă de 21 de ani.

„În  data de 03.05.2018, la ora 12:15, Poliţia mun. Sfântu Gheorghe a fost sesizată telefonic de către şefa de tură a unui magazin despre faptul că în jurul orelor 12.00, în timp ce se afla de serviciu, persoane necunoscute au sustras produse alimentare din magazin.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii sosiţi la faţa locului s-a stabilit că persoana vătămată a urmărit autorii până la ieșirea din magazin, iar când a vrut să-i oprească, asupra sa au fost exercitate acte de violență pentru ca aceștia să-și asigure scăparea și să păstreze bunurile sustrase. În urma verificării imaginilor de pe camerele de supraveghere şi a investigaţiilor întreprinse s-a reuşit identificarea şi prinderea suspecţilor, aceştia fiind un minor în vârstă de 16 ani şi o femeie în vârstă de 21 ani”, arată comunicatul de presă transmis vineri de IPJ Covasna.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, cu minorul în vârstă de 16 ani în stare de reţinere.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.