ACTUALITATE 9 martie 2016

Szabo Csongor începe antrenamentele la Şugaş Băi

de Iulia Drăghici - Taraș | 343 vizualizări

Drumul de legătură între Sfântu Gheorghe şi Şugaş Băi va fi închis vineri, 11 martie, din cauza antrenamentelor oficiale susţinute de piloţi de raliu, anunţă organizatorii de la AutoCrono pe site-ul oficial. La aceste antrenamente vor participa şi piloţii covăsneni, Szabo Csongor şi Kelemen Peter.

„Suntem trei echipaje care luăm startul în Campionatul Naţional de Raliuri şi toate trei o să fim vineri la Şugaş Băi: eu, Kelemen Peter, piloţi locali şi Andrei Mitre din Bucureşti, toţi membri ai clubului Sonic Motorsport. Acum va fi doar un test, un fel de antrenament. Probabil o să ne dăm cu roţi de ploaie, că prognoza meteo nu ne arată o vreme prea bună, dar acestea sunt condiţiile şi ne conformăm”, ne-a declarat pilotul covăsnean de raliu, Szabo Csongor.

„Circulaţia publică va fi restricţionată între orele 10:00-17:00. Maşinile care vor să urce sau să coboare trebuie să aştepte maxim zece minute în zonele de închidere a circulaţiei publice. Cei care doresc să meargă până la izvorul Csaba pot ajunge cu maşina până la o distanţă apropiată de izvor”, mai notează organizatorii antrenamentelor, AutoCrono.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.