ACTUALITATE 25 februarie 2016

Surprize printre candidaţii PNL Sfântu Gheorghe pentru alegerile locale

de Iulia Drăghici - Taraș | 1419 vizualizări

PNL Sfântu Gheorghe a făcut publice mai multe nume care se vor regăsi pe listele candidaţilor pentru alegerilor locale din 5 iunie. De asemenea, conducerea PNL Sfântu Gheorghe a anunţat că începând de joi, 25 februarie, PNL-iştii din Sfântu Gheorghe adună semnături pentru validarea candidaţilor propuşi.

Printre candidaţii pentru Consiliul Local ai organizaţiei PNL Sfântu Gheorghe se numără consilierul local Mădălin Guruianu, care va candida şi la funcţia de primar, inginerul în telecomunicaţii Liviu Comăneci, conf. universitar Cziprian Lorand, actriţa şi regizoarea Mirela Bucur sau antrenorul lotului naţional de lupte libere Mátéfi Árpád.

„PNL Sfântu Gheorghe crede că are o listă, fără exagerări, chiar de invidiat de către alte partide, pentru alegerile locale din 5 iunie. Noi credem că aceşti oameni îşi au cu prisosinţă locul la masa de consilieri locali şi pot aduce rezultate clar pozitive în următorii 4 ani în oraşul nostru, a declarat co-preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu.

„Chiar dacă nu sunt pe listă, alături de noi în campanie vor fi şi personalităţi care vor să îşi aducă aportul în slujba listelor PNL Sfântu Gheorghe. Vorbesc în primul rând despre co-preşedintele organizaţiei la nivel judeţean, Codruţ Opaiţ, despre Marilena Profiroiu, Bogdan Chirovan sau economistul Farkas Ambrus”, a mai spus Guruianu.

Cosmin Boricean şi Cziprian Lorand sunt candidaţii propuşi de PNL Sfântu Gheorghe pentru posturile de consilieri judeţeni. „Puterea noastră va sta în munca de echipă şi în convingerea că oamenii aceştia pe care îi propunem sunt ceea ce oraşul şi judeţul nostru are nevoie”, a spus co-preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Cosmin Boricean.

„Lista nu este finală. Mai avem surprize de candidaţi tineri sau mai puţin tineri. Încercăm practic să oferim alternative pe cât mai multe domenii de interes”, a adăugat şi Mădălin Guruianu.

Cosmin Boricean a ţinut să menţioneze, de asemenea, că „dorinţa PNL la nivel naţional este de a aduce un suflu nou, de a aduce oameni noi pe liste, oameni tineri. Cu siguranţă la nivel judeţean noi ne vom putea îndeplini acest obiectiv”.

Mădălin Guruianu a mai precizat că un ţel important al acestuia este de a obţine postul de viceprimar la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe. „Am onoarea să candidez şi pentru funcţia de primar. Candidatura mea este un semnal pentru un post de viceprimar pe care cred că un român l-ar putea obţine în Sfântu Gheorghe”, a spus consilierul local.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
lili, 27 februarie 2016
„dorinţa PNL la nivel naţional ..." Lasati-ne! L-am vazut acum vreo 2 seri pe Marius Obreja, Senator de PNL, in studio la Antena 3 luand apararea mizeriei numita Antena 3 in lupta cu ANAF! O citeste integral
ARTUR, 26 februarie 2016
Nu stiu cine este '' R '' dar are dreptate !!! Eu nu spun majoritatea , dar o mare parte din ei !!!
R, 25 februarie 2016
sanse 0 la postul de primar, majoritatea oamenilor sint rasisti, xenofobi, nationalisti si asta dintr-un instinct de conservare ancestral "ai mei buni, restul rai" oricit ne ascundem dupa deget ca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.