ACTUALITATE 20 ianuarie 2021

Suporterii Sepsi OSK vor să umple stadionul cu oameni de zăpadă

de Daniela Luca | 2766 vizualizări

Creațiile vor fi amplasate în tribune

Suporterii Sepsi OSK vor să demonstreze într-un mod inedit că sunt alături de echipă, chiar dacă nu pot participa și ei la meciuri. Aceștia vor să umple tribunele cu oameni de zăpadă și îi invită pe toți doritorii să li se alăture. Acțiunea va avea loc în zilele de joi și vineri, 21 și 22 ianuarie.

„În situația actuală, chiar dacă nu putem fi fizic în peluze, dar putem demonstra că suntem alături de echipă. Haideți să umplem stadionul cu oameni de zăpadă. Suporterii echipei Sepsi OSK roagă pe toată lumea ca în cursul zilelor de joi și vineri, oricine poate să se ducă la stadion și să construiască om de zăpadă, pe care să le așeze pe scaunele stadionului. Sperăm că material o să fie berechet, nu contează dacă omul de zăpadă este mare sau mic, slăbuț sau plin, numai să fie om de zăpadă”, transmit suporterii echipei de fotbal Sepsi OSK pe pagina de Facebook.

Aceștia au precizat totodată că omul de zăpadă trebuie să poarte o eșarfă sau panglică de culoare roșie sau albă. Creațiile pot fi amplasate oriunde în tribune, în afara sectorului principal, se mai arată în anunțul de pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Facebook/Sepsi OSK szurkolók hivatalos oldala-Suporteri-Fans page

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.