ACTUALITATE 7 decembrie 2018

Suporterii OSK strâng bani și alimente pentru un bolnav de scolioză și pentru copiii abandonați

de Iulia Drăghici - Taraș | 1081 vizualizări

Campania are loc cu ocazia meciului Sepsi OSK – FC Botoșani

Suporterii echipei covăsnene de fotbal Sepsi OSK și-au impus un nou obiectiv important pentru următoarea partidă în care joacă clubul lor de suflet. Nu este vorba de această dată despre vreun rezultat pe tabelă, ci despre o campanie umanitară cu dublu sens: sprijinirea cu fonduri a unui prieten care are nevoie de o operație urgentă de coloană, dar și strângerea de alimente ce vor fi donate Caselor de copii „Sfântul Francisc” din secuime. Acțiunea se va derula cu ocazia meciului Sepsi OSK – FC Botoșani, care va avea loc luni, 10 decembrie, la Sfântu Gheorghe.

Suporterii echipei Sepsi OSK pe data de 10 decembrie 2018, cu ocazia partidei Sepsi OSK – FC Botoșani organizează o campanie de ajutorare pentru Casele de Copii Sfântul Francisc.

Așteptăm alimente de bază (făină, zahăr, ulei, conserve etc.), produse de îngrijire personală (săpun, șampon, pastă de dinți) produse de curățenie sau rechizite (creioane, caiete, stilouri, pixuri etc.), dar acceptăm și donații în bani.

Donațiile colectate vor ajunge și în acest an la Casele de copii Sfântul Francisc din secuime. O parte din sumele colectate vom oferi pentru Kádár Botond, care are nevoie de o operație urgentă de coloană, suferind de o formă gravă de scolioză, care afectează funcționarea normală al plămânilor.

Donațiile Dvs. îi așteptăm înaintea meciului cu Botoșani la intrările de pe stadion. Acolo vă vor întâmpina voluntarii, suporteri ai echipei Sepsi OSK, dar așteptăm donații până la 19 decembrie, pe care-l puteți să efectuați sunând la numărul 0753 202 634 (Fazakas Edgár)”, arată mesajul publicat vineri pe pagina de Facebook dedicată suporterilor OSK.

Suporterii Sepsi OSK au experiență deja vastă în organizarea de evenimente caritabile. În decembrie 2017, fanii echipei covăsnene au organizat campania „O cutie plină de iubire”, care a avut ca scop colectarea de daruri de Crăciun pentru copiii nevoiași. De asemenea, în aprilie a.c., galeria echipei s-a unit în organizarea unei ample campanii de strângere de fonduri pentru salvarea unui tânăr în vârstă de 18 ani, diagnosticat cu cancer.

Sursă foto: Facebook/ Sepsi OSK szurkolók oldala - Suporteri-Fans page. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.