ACTUALITATE 20 aprilie 2016

Suplimentul care îţi spune totul depre „ Casa Ta ”

de Iulia Drăghici - Taraș | 352 vizualizări

Observatorul de Covasna prezintă vineri cel mai nou număr al suplimentului  de colecţie. Ediţia a treia conţine cele mai proaspete informaţii despre „Casa Ta”.

Suplimentul conţine informaţii utile şi sfaturi chiar de la specialiştii din judeţul Covasna. În „Casa Ta” îţi povestim despre tendinţele din piaţa imobiliară covăsneană, despre securitatea căminului, sisteme de izolaţii, sfaturile specialiştilor în ceea ce priveşte protecţia casei de dăunători, despre certificatele şi avizele necesare construcţiei unei locuinţe, despre casele din lemn rotund, despre tendinţe şi reguli în amenajarea interioară şi despre asigurările de casă.

Nu în ultimul rând, ediţia cu numărul trei a suplimentului tematic marca „Observatorul de Covasna” pune cititorul faţă în faţă cu Oliver Riti, omul care şi-a pus semnătura pe arhitectura judeţului Covasna. „La Sfântu Gheorghe, toți cunoaștem blocul turn de lângă catedrala ortodoxă sau restaurantul Park. După cum întorsurenii și locuitorii din Târgu Secuiesc cunosc spitalele din orașele lor. Însă câți știu numele celui care le-a proiectat? Vi-l spunem noi: Oliver Riti, arhitect și urbanist, venit în 1968 în Covasna”. Aşa începe interviul pregătit în supliment.

Mai mult, în premieră, suplimentul conţine şi o integramă tematică.

Suplimentele tematice, „de colecţie” – cum ne place nouă să le numim sunt parte a unei campanii care a început în luna februarie cu suplimentul Auto şi a continuat în martie cu cel despre Nunţi.

Dacă pentru abonaţii ziarului suplimentul este distribuit gratuit, pentru persoanele fără abonament, acesta va fi disponibil vineri la chioşcurile de ziare şi va costa doi lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.