ACTUALITATE 22 decembrie 2016

Superlativele anului 2016, în a 10-a ediție a suplimentului „Observatorul”

de Observatorul de Covasna | 1044 vizualizări

Suplimentul de colecție distribuit alături de „Observatorul de Covasna” pentru luna decembrie ajunge la cititorii ziarului miercuri, 28 decembrie. Tema revistei color, ajunsă la ediția a 10-a, aduce în prim plan o retrospectivă a celor mai importante evenimente și subiecte desfășurate pe tot parcursul anului 2016.

Subiectele sunt împărțite pe diverse categorii, iar fiecare categorie prezintă Top 3 al celor mai vizualizate, citite, iubite sau comentate materiale din ziar și de pe site-ul nostru. În ultima săptămână din 2016, respectiv prima din 2017, veți avea ocazia să votați câștigătorul fiecărei categorii și astfel vom stabili împreună care sunt subiectele anului 2016.SuplimentCraciun_coperta

Categoriile alese de noi sunt: „Subiectul anului”, „Declarația anului”, „Scandalul anului”, „Cel mai important eveniment al anului pentru piața de afaceri din Covasna”, „Cel mai bun din lume”, „Gafa anului”, „Evenimentul cultural al anului”, „Sportivul anului”, „Antrenorul anului”, „Echipa anului”, „Evenimentul anului în societatea civilă”, „Campania socială a anului”, „Covăsneni în jurul lumii”, „Cel mai popular articol de pe www.covasnamedia.ro”.

„Anul 2016 nu ne-a lăsat timp să ne plictisim, nouă, jurnaliștilor. Două rânduri de alegeri, cele pentru desemnarea aleșilor locali și cele pentru Parlament, vizita Direcției Generale Anticorupție la primarul din Sfântu Gheorghe, suspendarea sa din funcție și să nu uităm de veșnicele foiletoane despre steaguri ori despre „balaur”; acestea sunt doar câteva dintre subiectele care ne-au ținut mereu în „priză”. Mai mult, anul acesta ne-am bucurat împreună de o mulțime de evenimente naționale și internaționale găzduite chiar la noi „acasă”, de rezultate sportive remarcabile sau de povești de succes motivaționale. Indiferent de surprizele pe care ni le pregătește anul 2017, putem să spunem cu certitudine că 2016 a fost un an pe cinste, cu bune și cu rele, deopotrivă”, scrie în supliment.

Revista de 32 de pagini se distribuie gratuit abonaților ziarului „Observatorul de Covasna”, dar și la chioșcurile de ziare, alături de cotidianul nostru, la 2 lei.

Abonații la ziarul „Observatorul de Covasna” au avut parte anul acesta, pe lângă colecția de cărți oferite cadou, și de suplimentele color, de colecție. Pe lângă revista „Superlativele anului 2016”, la abonați au ajuns gratuit și „Observatorul Culinar”, cel de Sănătate, Observatorul Școlar, Observatorul de vacanță, Euro 2016, Auto, Nunta de vis, Casa Ta și Economic.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.