ACTUALITATE 24 octombrie 2016

Şugaş Race 2016 s-a încheiat cu proba de mountain bike

de Iulia Drăghici - Taraș | 326 vizualizări

Concursul de mountain bike din cadrul Şugaş Race s-a desfăşurat în sfârşitul de săptămână care tocmai a trecut, la Şugaş Băi. La start s-au aliniat 14 concurenţi dornici de aventură.

Sugas Race (1)„În weekend a avut loc la Șugaș Băi proba de mountain bike Șugaș Race. Deși am început cu o amânare de la data programată inițial, ulterior ne-am dat seama că există doritori de a parcurge traseul chiar și cu condiții meteo dificile. Astfel au răspuns pozitiv provocării 14 concurenți din zona noastră, dar și din zona Brașovului. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru prietenos, ca într-o mare familie a iubitorilor de anduranță. Fiecare a rulat cum a putut, date fiind condițiile dificile și ploaia care și-a arătat colții mai toată ziua. Nu am avut accidentări, și asta e mai important decât orice premiu sau clasare. La final ne-am delectat cu un gulaș secuiesc delicios, SPA, premiere și gânduri bune pentru o ediție viitoare reușită”, a declarat Tiberiu Poştoacă, preşedintele Asociaţiei CovAlpin, organizator al evenimentului.

Ediţia Şugaş Race de anul acesta, a patra la număr, se remarcă printr-un film oficial de prezentare care, potrivit organizatorilor, va avea un rol important în promovarea turistică a zonei Şugaş Băi. „A fost o reușită extraordinară că am reușit să facem un astfel de material despre evenimentul nostru. Cei de la DroneMob au avut de lucru serios și în ciuda condițiilor meteo din ziua probei de MTB, care nu au permis filmarea, tot a ieșit superb. Un astfel de material despre eveniment are un rol crucial în promovarea concursului pentru edițiile viitoare. De asemenea, utilizate la potențialul lor maxim, cadrele surprinse asupra zonei vor avea un cuvânt de spus în dezvoltarea turistică”, spun organizatorii.Sugas Race (3)

La evenimentul Șugaș Race 2016, care a inclus proba de alergare montană şi mountain bike, au luat startul 284 de concurenți din toate colțurile țării. Evenimentul a implicat costuri de 31.200 de lei. În organizarea evenimentului s-au implicat Clubul Sportiv Show Time şi o serie de sponsori. În plus, Primăria Sfântu Gheorghe și DJTS Covasna au susţinut iniţiativa.

„Pentru CovAlpin urmează pregătirea etapei de MTB din primăvara 2017, când vom încerca și găzduirea campionatului național de MTB cross country”, încheie reprezentanţii CovAlpin.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.