ACTUALITATE 9 august 2019

Stadiul procesului de reabilitare a străzilor din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 750 vizualizări

Săptămâna aceasta s-au adăugat câteva locuri de parcare în centrul municipiului 

Lucrări de modernizare sunt în derulare în această perioadă pe străzile și trotuarele din Sfântu Gheorghe, în mai multe zone ale orașului, spune primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád. Acesta a declarat joi, 8 august, într-o conferință de presă, că se lucrează pe Váradi József, Crângului, Grigore Bălan, Oltului, dar și pe alte străzi din reședința de județ.

În ceea ce privește lucrările din oraș, primarul a precizat că intersecția dintre străzile Libertății, Kós Károly și Kriza János a fost finalizată. De asemenea, edilul a anunțat că săptămâna aceasta parcarea din fața hotelului Bodoc a căpătat o formă finală. Porțiunea a fost asfaltată și marcată corespunzător, iar astfel s-au mai adăugat câteva locuri de parcare în centrul municipiului. 

„Pe strada Váradi József societatea de furnizare a energiei electrice mai are de scos trei stâlpi, după care urmează asfaltarea trotuarului din această porțiune și stratul de uzură pe porțiunea de la strada Castanilor în sus. (...) Au început lucrările și pe strada Crângului. Pe strada Grigore Bălan, în spatele blocului nr.9, pe Nicolae Iorga, în spatele blocului nr.10 și pe strada Oltului, în spatele blocurilor 1, 2, 3 și 4 lucrează societatea noastră și cei de la grădinărie. Lucrările se apropie de final”, a declarat Antal Árpád. 

Pe László Ferenc și Vulturilor se fac ultimele amenajări ale spațiilor verzi, urmând să fie aplicate și marcajele. 

Lucrările la canalizarea pluvială s-au finalizat pe strada Andrei Șaguna, iar următoarea etapă este canalizarea menajeră, la care în prezent lucrează cei de la Gospodăria Comunală.

Sursă foto: Facebook/Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.