ACTUALITATE 29 martie 2023

Spor la desenat, copii!

de Diana Pantelimon | 598 vizualizări

Concurs de desene pentru preșcolari și școlari, la Zilele Sfântu Gheorghe

În cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe din acest an, în perioada 28-30 aprilie, se va lansa un concurs de desene dedicat copiilor de grădiniță și elevilor de școală primară din Sfântu Gheorghe, Câmpul Frumos, Coșeni și Chilieni. Tema dată este „Eu în rolul Cavalerului Sfântul Gheorghe”, iar cele mai bune 20 de lucrări vor fi expuse în „Orașul Copiilor” din Parcul Elisabeta.

Desenele vor fi trimise în format digital cu dimensiunea maximă de 5MB, până la data de 16 aprilie. 

„Titlul concursului de desene este «Eu în rolul Cavalerului Sfântul Gheorghe». Vor fi două categorii, una pentru copiii de la grădiniță și una pentru cei din clasele 0-IV. Așteptăm lucrările până pe 16 aprilie, în format digital, pe e-mail zilelesfantugheorghe@sepsi.ro, a spus coordonatorul Dáncsuj Annamária, în cadrul unei conferințe de presă de marți, 28 martie, de la sediul Biroului pentru Tineret.

Organizatorii au transmis că e-mailul trebuie să includă titlul lucrării, numele copilului, vârsta, denumirea instituției de învățământ, numele grupei/clasei, datele persoanei de contact (nume, adresă de e-mail, număr de telefon), subiectul e-mailului să fie „Concurs de desene – Orașul Copiilor”, iar documentul atașat să conțină numele copilului.

Din juriu vor face parte profesori de la Liceul de Arte „Plugor Sándor” și de la Școala Populară de Arte și Meserii și se vor acorda trei premii pentru fiecare categorie.

Premierea va avea loc duminică, 30 aprilie, de la ora 12:00, în timpul unui Retro Picnic din Parcul Elisabeta, la care sunt așteptate familii, de preferat îmbrăcate după moda anilor ’60.

Foto: Kristó-Gothárd Hunor

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.