ACTUALITATE 16 ianuarie 2018

Sponsorizări de 75.000 de lei pentru școala de șoferi

de Iulia Drăghici - Taraș | 713 vizualizări

Mai sunt doar două săptămâni de înscrieri în programul „Permis pentru viitor”, adresat tinerilor fără posibilități

Tinerii din mediile defavorizate se mai pot înscrie în programul „Permis pentru viitor” până cel târziu  în 27 ianuarie 2018.

Fundația pentru Comunitate din România și partenerii săi oferă acoperirea costurilor obținerii permisului de conducere de toate categoriile (școala de șoferi și cheltuieli adiacente) pentru tineri din mediile defavorizate, pentru care existența permisului este un avantaj sau o condiție în ocuparea unui loc de muncă.

Se pot înscrie tineri din mediile defavorizate, cu vârsta între 18-25 ani, care: sunt la începutul carierei profesionale și/sau; doresc să ocupe un loc de muncă, și la angajare este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere; au un loc de muncă / se află în activitate, și permisul de conducere ar fi un instrument benefic în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu; au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de muncă sau îndeplinirea atribuțiilor de serviciu este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie; din alte motive doresc să obțină permis de conducere, dar nu au posibilități materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente.

Ediția a treia a programul „Permis pentru viitor” se adresează tinerilor născuți între anii 1993 și 2000. Fiecare sponsorizare valorează maxim 3.000 de lei.

Detaliile și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.pentrucomunitate.ro, la secțiunea Programe – Permis 2017.

În ediția 2016 – 2017, 40 de tineri din România au beneficiat de sponsorizarea care i-a ajutat să obțină permisul de conducere.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.